top of page

Welke opleiding is voor mij geschikt?

 

 • De basisopleiding tot emotief therapeut wordt gegeven op 8 weekenden. 
  Klik hier voor meer informatie over de basis opleiding.
  Je kunt deze opleiding ook gebruiken als bij- en nascholing voor de beroepsverenigingen NVRT en NBVH. 

 • De Basisopleiding Emotieve Therapie heb je een HBO- werk en denkniveau nodig. Neem contact op met Ronald Duchateau als je wilt weten of jouw vooropleiding voldoende is (06-20069755). Klik hier voor meer informatie over deze opleiding.

 

Docent worden?

 

De Verkorte Opleidingen zijn ook bedoeld om docenten op te leiden die (wanneer ze voldoende ervaring hebben opgedaan) les gaan geven op de basisopleiding en wellicht in de toekomst op een internationale opleiding Emotieve Therapie. Op dit moment zijn er 7 docenten. We streven naar een team van 9 docenten.

 

Belangrijke ontwikkelingen binnen de SET

 

 • Integrale psychiatrie
  Emotieve Therapie heeft aansluiting gevonden binnen de integrale psychiatrie omdat onze technieken zeer effectief zijn gebleken bij de behandeling van verschillende psychiatrische ziektebeelden.

 

 • Emotieve Therapie voor kinderen
  Het is gebleken dat Emotieve Therapie ook bijzonder geschikt is voor het werken met kinderen. Het is de bedoeling om scholen te benaderen en informatie te gaan geven aan ouders en leerkrachten. Klik hier voor de website Emotieve Therapie met kinderen.

Klanttevredenheidsonderzoek

 

Er is een klanttevredenheidsonderzoek uitgevoerd door twee studenten van de Saxion Hogeschool Psychologie (bij één van de docenten van de SET) waarbij de Emotieve Therapie door cliënten is beoordeeld met een gemiddeld rapportcijfer van een acht.

 

Download hier de resultaten van de evaluatie van de Verkorte Opleiding Emotieve Therapie

 

Studenten hebben de Verkorte Opleiding beoordeeld met een gemiddeld cijfer van een 8,3!

 

Interesse?

 

Ben je geïnteresseerd in één van onze opleidingen of heb je nog vragen, bel dan met Ronald Duchateau op 06-20069755.

bottom of page