Open Dag
01-09-2019
Open dag
1 september 2019

Verkorte Basisopleiding en Verkorte

Opleiding voor regressietherapeuten

Wij nodigen je van harte uit voor de gecombineerde Open Dag van de School voor Emotieve Therapie voor de Verkorte Basisopleiding Emotieve Therapie en de Verkorte Opleiding Emotieve Therapie voor regressietherapeuten. Wees welkom! De toegang is gratis.

De Open Dag wordt verzorgd door Ronald Duchateau en Haike Germann. Ronald is de grondlegger van de Emotieve Therapie en de SET. De SET is vijftien jaar geleden opgezet om nieuwe technieken en mogelijkheden te ontwikkelen binnen de regressietherapie en is nationaal en internationaal erkend als opleidingsinstituut.

500 TERRY FRANCOIS STREET SAN FRANCISCO

MON-FRI 7AM-10PM | SATURDAY: 8AM-10PM

1.9.23
TAKE
A SEAT

- THE NORTH WOOD FACTORY -

Welke opleiding is voor mij geschikt?

 

 • De Verkorte Opleiding Emotieve Therapie (VO) wordt gegeven op 7 zaterdagen en is speciaal ontwikkeld voor regressietherapeuten. 
  Klik hier voor meer informatie over de Verkorte Opleiding.
  Je kunt deze opleiding ook gebruiken als bij- en nascholing voor de beroepsverenigingen EARTh-NL, NVRT en NBVH. 

 • De Verkorte Basisopleiding Emotieve Therapie is voor studenten zonder geschikte vooropleiding. Neem contact op met Ronald Duchateau als je wilt weten of jouw vooropleiding voldoende is (06-20069755). Klik hier voor meer informatie over deze opleiding.

 

Docent worden?

 

De Verkorte Opleidingen zijn ook bedoeld om docenten op te leiden die (wanneer ze voldoende ervaring hebben opgedaan) les gaan geven op de tweejarige basisopleiding en wellicht in de toekomst op een internationale opleiding Emotieve Therapie. Op dit moment zijn er 5 docenten. We streven naar een team van 9 docenten.

 

Belangrijke ontwikkelingen binnen de SET

 

 • Integrale psychiatrie
  Emotieve Therapie heeft aansluiting gevonden binnen de integrale psychiatrie omdat onze technieken zeer effectief zijn gebleken bij de behandeling van verschillende psychiatrische ziektebeelden.

 

 • Emotieve Therapie voor kinderen
  Het is gebleken dat Emotieve Therapie ook bijzonder geschikt is voor het werken met kinderen. Het is de bedoeling om scholen te benaderen en informatie te gaan geven aan ouders en leerkrachten. Klik hier voor de website Emotieve Therapie met kinderen.

Klanttevredenheidsonderzoek

 

Er is een klanttevredenheidsonderzoek uitgevoerd door twee studenten van de Saxion Hogeschool Psychologie (bij één van de docenten van de SET) waarbij de Emotieve Therapie door cliënten is beoordeeld met een gemiddeld rapportcijfer van een acht.

 

Download hier de resultaten van de evaluatie van de Verkorte Opleiding Emotieve Therapie

 

Studenten hebben de Verkorte Opleiding beoordeeld met een gemiddeld cijfer van een 8,3!

 

Interesse?

 

Ben je geïnteresseerd in één van onze opleidingen of heb je nog vragen, bel dan met Ronald Duchateau op 06-20069755 of met Haike Germann op 06-46495505. Je kunt je bij hen ook aanmelden voor de open dag.

- THE NORTH WOOD FACTORY -

1.9.23
TAKE
A SEAT

500 TERRY FRANCOIS STREET SAN FRANCISCO

MON-FRI 7AM-10PM |SATURDAY: 8AM-10PM

Privacyverklaring

© 2021 SET School voor Emotieve Therapie